Voordelen

Voordelen

De lapitec® plaat bevat geen poriën met als gevolg dat deze niet absorberend is. Dit maakt Lapitec® vlekvrij, hygiënisch, makkelijk te reinigen en is daarnaast schimmel en bacterie afstotend. Door deze eigenschap is het materiaal perfect toepasbaar in laboratoria, steriele ruimten en op plaatsen waar voedsel wordt bereid.

lapitec® heeft een hardheid van 7 op de hardheidsschaal van Mohs. Alleen Topaas, Korund en Diamant zijn harder. In tegenstelling tot werkbladen uit andere materialen zullen er niet snel krassen gemaakt worden in een Lapitec plaat.

Lapitec® is veelzijdig en is dermate geschikt voor toepassingen als keukenwerkbladen, meubels, wand- en vloerbekledingen en als balie- en barblad. Lapitec® is de ideale keuze als werkblad voor zowel particuliere als professionele keukens.

Daar het oppervlak van Lapitec® niet poreus is, is het uitermate vlekbestendig en bestand tegen zuren. Koffie, thee, wijn, voedsel en alle andere dagdagelijkse vlekkenmakers vormen geen bedreiging voor uw Lapitec plaat.

Lapitec® is beschikbaar in 12 verschillende kleuren die zijn ondergebracht in 4 verschillende afwerkingen: Vesuvio, Fossil, Satin en Lux. Deze verschillende afwerkingen en kleuren, 48 in totaal, geven u als klant een waaier van moeilijkheden.

Als laatste is Lapitec® bestand tegen hitte en thermische schokken, vorst en dooi en is het ongevoelig aan UV-stralen. Wit blijft na verloop van tijd wit en gaat niet verkleuren door de zon. Lapitec® is met andere woorden een eeuwig product dat de tand des tijds overleeft!